Aktuality

16.07.2015
Kuřecí řízky obsahovaly salmonelu
Tisková zpráva – Státní veterinární správa v souvislosti s kontrolou v místě určení upozorňuje veřejnost na nález bakterií salmonely. Zásilka 210 kilogramů kuřecích prsních řízků z Polska, které prodávala prodejna masa a uzenin v Bruntále, obsahovala bakterie Salmonelly ... více

16.06.2015
Chlazené kuřecí maso z Polska obsahovalo salmonelu
Tisková zpráva – Praha 15. června 2015 – Zásilka tří tun chlazeného kuřecího masa z Polska obsahovala bakterie Salmonelly enteritidis. Přítomnost patogenních mikroorganismů potvrdily v závěru minulého týdne laboratorní testy státního veterinárního ústavu ... více

01.06.2015
SZPI varuje před kurkumou s kontaminací salmonelou
Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) upozorňuje spotřebitele, že u potraviny Kurkumawurzel gemahlen (Kurkuma mletá) v balení 50 gramů, s označením data minimální trvanlivosti do 31. 12. 2016 ... více

05.05.2015
Přírodní pařený sýr obsahoval bakterie listérie
Tisková zpráva SVS ČR ze dne 30. 4. 2015. Tisková zpráva – Státní veterinární správa získala v rámci bilaterální výměny informací se Slovenskou republikou oznámení o dovozu nevyhovujícího mléčného výrobku od slovenského výrobce ... více

17.04.2015
Kuřecí stehenní řízky obsahovaly salmonelu
Tisková zpráva SVS ČR ze dne 17. 4. 2015. Laboratorní vyšetření dne 16. dubna prokázalo přítomnost Salmonelly enteritidis v balených, hluboce mražených stehenních řízcích bez kosti a kůže od polského výrobce ... více

<<<  |  <  |  >  |  >>>  

Záznamů: 146-148 z celkem 148