Aktuality

19.08.2015
SZPI důrazně varuje spotřebitele před rizikem výskytu botulotoxinu v cizrnové pomazánce
Vydáno: 19.8.2015 Autor: SZPI Tisková zpráva SZPI ze dne 19. 8. 2015 Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) ve včerejších nočních hodinách obdržela prostřednictvím evropského systému rychlého varování (RASFF) informaci od dozorového orgánu ze Slovenska ... více

16.07.2015
Kuřecí řízky obsahovaly salmonelu
Tisková zpráva – Státní veterinární správa v souvislosti s kontrolou v místě určení upozorňuje veřejnost na nález bakterií salmonely. Zásilka 210 kilogramů kuřecích prsních řízků z Polska, které prodávala prodejna masa a uzenin v Bruntále, obsahovala bakterie Salmonelly ... více

16.06.2015
Chlazené kuřecí maso z Polska obsahovalo salmonelu
Tisková zpráva – Praha 15. června 2015 – Zásilka tří tun chlazeného kuřecího masa z Polska obsahovala bakterie Salmonelly enteritidis. Přítomnost patogenních mikroorganismů potvrdily v závěru minulého týdne laboratorní testy státního veterinárního ústavu ... více

01.06.2015
SZPI varuje před kurkumou s kontaminací salmonelou
Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) upozorňuje spotřebitele, že u potraviny Kurkumawurzel gemahlen (Kurkuma mletá) v balení 50 gramů, s označením data minimální trvanlivosti do 31. 12. 2016 ... více

05.05.2015
Přírodní pařený sýr obsahoval bakterie listérie
Tisková zpráva SVS ČR ze dne 30. 4. 2015. Tisková zpráva – Státní veterinární správa získala v rámci bilaterální výměny informací se Slovenskou republikou oznámení o dovozu nevyhovujícího mléčného výrobku od slovenského výrobce ... více

<<<  |  <  |  >  |  >>>

Záznamů: 151-155 z celkem 157